OBS! Turen den 18-21 september er overtegnet.

Vandring i Pyrenæerne 18-21 september 2014

Lær at lytte visdommen frem. Bliv en bedre leder, lytter og udvikler. Tag med Majken Danstrup og Jon Bertelsen til Pyrenæerne på tre dages meditativ vandring. Her får du mulighed for at styrke dine evner som kommunikator igennem den meditative stilhed. Oplev tre dage med ro, inspiration og vandring i fantastisk natur.

  • Vandretur i Pyrenæerne
  • Vandring i tågen
  • Tid til reflektion
  • Vandring
  • Vandring
  • Majken Danstrup ved Montsegur slottet
  • Landskabet
  • Udsigt fra Montsegur

I Pyrenæerne ligger en stribe Katharborge – eller ruinerne herfra. Veje og stier fører fra borg til borg på den franske side af Pyrenæerne, i et område hvor sagnet siger, at Gralen blev vogtet på Montségur borgen. Der tager vi hen.

Vi har skræddersyet en tur for dig, som savner adgang til indre stilhed, inspiration og innovation i hverdagen. Ikke fordi du ønsker at trække dig bort fra verden, men fordi du ønsker at kunne se, lytte og handle fra et nyt perspektiv. At lytte fra indre stilhed er at se og opleve verden med helt friske øjne. Og hvad skal der så komme ud af det? Det er det vi skal finde ud af på turen.

Vi har nøje udvalgt en kombination af eventyrlige omgivelser, passende dagsetaper, meditative øvelser, perioder med stilhed, og fokuserede dialoger og refleksion omkring det at kommunikere fra det meditative rum. Du tager ikke afsted for at skulle løse et problem, men for at skabe plads til nye måder at være og tænke på.

Kort om turen

Vi ankommer til udgangspunktet for vandreturen torsdag, sidst på eftermiddagen. Vi indkvarteres for natten og bruger resten af aftenen på at forberede os på turen.

Fredag morgen begynder vi dagen med fælles meditation (du behøver ikke at have mediteret før). Derefter begiver vi os afsted på en lang dagsmarch. Hovedfokus om fredagen bliver stilhed. Vi har perioder med stilhed, og undervejs bliver der tid til at reflektere over det vi oplever. Det er en meget praktisk tilgang til meditation, hvor du får teknikker til at lade tanker og følelser være som de er.

Lørdag begyndes også med meditation, og dagens fokus bliver sammenhængen mellem meditation og kommunikation/ handling. Hvordan tager vi det vi oplever i stilhed med os ud i verden? Lørdag ankommer vi til foden af Montségur-bjerget, og vi “klatrer” den sidste stigning op til borgen, som er endemålet for turen.

Det praktiske

TidVi flyver fra Billund 09:55 den 18/9 og lander igen søndag den 21/9 kl. 13:25.
RejseVi flyver med Ryan-Air fra Billund til Carcassonne i sydfrankrig. Deltagerne skal selv booke deres rejse.
OvernatningIndkvartering i enkle og hyggelige herberger på ruten.
PrisTuren tilbydes til en introduktionspris på DKK 4.950,- som dækker rejse fra Carcassonne, overnatning og mad. Dertil skal deltagerne selv betale flybillet og transport t/f Billund. Vi forsøger at koordinere bilkørsel, hvis nogle af deltagerne kører fra København. Fly koster normalt et sted mellem DKK 400-1000,- t/r.
TilmeldingSe nedenfor.
UdstyrVi sender en pakkeliste til deltagerne. En lille rygsæk på 5-6 kg skulle være tilstrækkeligt. Der kræves ikke specielt udstyr.
Fysisk formFredag og lørdag skal vi gå i kuperet terræn og 15-20 km om dagen. Så vi forudsætter, at deltagerne er i anstændig fysisk form.
AnsvarDeltagerne tager med på eget ansvar og må selv sørge for at være forsikret. Husk "blåt sygesikringskort".

Download en flyer i pdf-format:
Download brochure i pdf-format

Tilmelding og spørgsmål

Turen den 18-21 september er overtegnet. Spørgsmål vedrørende turene i 2015 kan rettes til Majken Danstrup.

 

Om begrebet “at lytte visdom frem”

“Kommunikationsevner er altafgørende for,
om man lykkes som leder”

Sådan står der i starten af bogen ”Forandrende Ledelseskommunikation – metaforer i organisationer”, (samfundslitteratur 2012) skrevet af Professor Steen Hildebrandt og Phd Linda Greve. I bogen introducerer forfatterne blandt andet metaforen ’at lytte visdom frem’. Det er den bedste beskrivelse af det vi mål vi har for turen til Pyrenæerne, som vi hidtil er stødt på.

“At lytte visdom frem” indeholder en forståelse af kommunikation som en gensidigt afhængig tilstedeværelse. Men den henviser også til, at der opstår noget, der ikke var før. At lytte visdom frem er en transformation. En transformation der er med til at udvikle organisationen, og lederen skal med andre ord, være i stand til at sætte sin egen agenda på pause og turde åbne sig for noget nyt. ”Det mest karakteristiske ved denne ledertype er, at lederen ikke selv behøver at kunne alt”.

På turen til Pyrenæerne kobler vi den stilhed man kan finde i meditationen, med evnen til at lytte visdom frem.