I weekenden den 27-28 november 2021 afholder jeg et kursus i samarbejde med Psykolog Sisse Find Nielsen. Vi har valgt titlen “Meditations Bootcamp” for at signalere, at vi på kurset kommer til at gå i dybden med meditation, og at det bliver fra en meget praktisk vinkel. Med andre ord: vi kommer til at meditere en masse. Selvom du aldrig har prøvet at meditere før, så lover vi, at kurset især er for dig.

Hvem er vi?

Sisse har en bred baggrund som psykolog, og har særligt erhvervet sig viden og kompetencer indenfor stress- og angstbehandling samt mentaltræning i forhold til performanceoptimering. Det jeg bringer til weekeden er 20+ års erfaring med meditation og sammen har vi sammensat et forløb, der gerne skulle sikre, at alle kommer hjem med lige præcis det de har mest brug for.

Hvordan foregår det?

Hvis du aldrig har prøvet at meditere før, så vil du måske tænke hvordan det kommer til at foregå. Sådan rent praktisk. Så her er en lille beskrivelse af hvordan vi griber undervisningen an til en start:

Når man skal lære at meditere, får man nogle enkle instruktioner at støtte sig til. Den første udgave vi skal prøve har instruktionerne: “Sid stille og afstå fra at gøre et problem ud af noget som helst”. Sådan sidder vi et par minutter og ser hvad der sker. Det lyder ikke af ret meget, men du vil hurtigt komme til at opleve hvor effektive øvelserne er til at blive klogere på, hvad der kører rundt i hovedet på os. Senere kommer der flere instruktioner, som introduceres lidt ad gangen. Imellem hver øvelse bliver diverse spørgsmål afklaret og der er tid til at undersøge hvad der foregår.

Instruktionerne handler alle om at lade vores bevidsthedsindhold være. Dvs, tanker og følelser og fornemmelsen af tid. Det er lettere sagt end gjort. Men efterhånden bliver det mere og mere klart hvornår vi faktisk lader tankerne og følelserne være og hvornår vi stadig har fat i dem. Du vil blive overrasket over hvor hurtigt tiden går, og hvordan øvelserne gør det muligt at opleve ro samtidig med at der stadig er tanker til stede. De behøver nemlig ikke at forsvinde.

Rent praktisk sidder vi ret op og ned på stole og mediterer. Så du behøver ikke specielt tøj eller lignende. Da meditation går ud på at lade sit bevidsthedsindhold være som det er, er kurset heller ikke et terapeutisk forløb, hvor vi skal beskæftige os med indholdet af vores tanker.

Hvis du har spørgsmål til kurset, så skriv gerne til eller kig forbi selve kursussiden på https://sissefindnielsen.dk/meditation/

Mvh Jon

TID: Weekenden den 27-28 november 2021.
STED: Bredgade 30, 1260 København K
PRIS: 3950,- inkl. forplejning og materiale.
BONUS: 6-ugers online opfølgningsprogram følger med i kursusprisen (værdi kr. 995,-).
LÆS MERE

Author